Felszereltség


Célunk nem egy lakókocsi építése volt, hanem egy olyan guruló horgásztábort szerettünk volna létrehozni, mely eddigi életünk tapasztalatai alapján fel van szerelve minden olyan eszközzel berendezéssel, ami komfortosabbá teheti a vízparti életet. 

Nem szerencsés, ha az oly értékes együtt töltött időből hosszú órákat vesz el a táborépítés, így mindent úgy terveztünk, hogy 15 perc alatt a teljes tábor kész lehessen és már csak a kikapcsolódással kelljen foglalkozni.

 

Utazás

Bármilyen személyautóval indultunk is neki a túrának, legyen az egy egyterű vagy kombi autó csurig tudtjuk pakolni, hisz mindent be kellett rakni a kávéfőzőtől a gumimatracig... A Carp Carban az utastértől leválasztott tárolótérben a legtöbb kellék, eszköz beépítésre került, így szinte tényleg csak a ruha és az étel-ital szekciót kell bepakolni. A Carp Car három fő számára biztosít övvel ellátott utazó helyet és szintén három fő számára kényelmes fekvőhelyet.

Alvás

Az éjszakai pihenés talán a legnagyobb gondot okozó területe egy táborozásnak. Sátor, ágy, matrac hálózsák.... Drága és nagy helyet foglaló eszközök ezek, nem is beszélve az felállításra fordított rengeteg időről. 

A Carp Car tetején elhelyezett sátor kényelmes fekvő helyet biztosít 3 fő részére. 

Kényelem

A kényelemről a kihúzható, körben szúnyoghálóval is felszerelhető árnyékoló, kempingasztal és szék hivatott gondoskodni, kiegészítve mindet a szabadban eltöltött nappalok és éjszakák kényelméhez szükséges felszereléssel az  elemlámpától az egészségügyi csomagig... 

A telefonok, fényképezőgépek és adott esetben az etetőhajó akumlátorainak töltését megoldhatjuk a mobil napelem által termelt árammal, mely szintén tartozéka a Carp Carnak. 

És a hölgyek kedvéért az angol wc is helyet kapott a kényelmi felszerelések között...

Tábori konyha


A hátsó ajtó felnyitásával egy komplett tábori konyha tárul a szemünk elé. Jéggel hűtött láda külön az ételeknek és az italoknak. Kemping gáztűzhely a tojásrántotta és az elengedhetetlen reggeli kávé elkészítéséhez. És ha már reggeli kávé természetesen a konyhai felszerelések között megtalálható a klasszikus kotyogós kávéfőző is.

Az evőeszközök fából készültek, míg a poharak és a tányérok papírból vannak, így az esti tábortűznél minden "elmosogatható" egyetlen mozdulattal...

Kések, nyársak vágódeszka az alap fűszerek és némi tiszta víz szintén része a konyhafelszerelésnek.